2020-08-12


hem igen
album
badboll
citat
exter
musik
sarcastic
serious
skaldduo
skägget
sötma

sök
e-post

english

föregående

 

personal

skryt- och äventyrsorkestern

the skägget in the brevlåders


Tag er i akt, detta är också bara reklam! Reklam för skryt- och äventyrsorkestern The Skägget in the Brevlåders, vars svammel och skrammel har förgyllt mången tillställning (firmafester, festivaler etc.) i västra Sverige sedan en längre tid.

Jösse liv
Sommaren 1996 firade vi ett storstilat tioårsjubileum genom att inte alls ge ut den länge planerade solstolen som vi verkligen hade sett fram emot. Det kändes givetvis som, och var naturligtvis också, ett veritabelt käpp- och galoschtrick! Vår vana trogen slängde vi sånär ut tavlan med ramen.
Men vilka är vi då? skryt å äventyr (skägget personal)
  SKÄGGET - PERSONAL


kort historik

  Nåväl. The Skägget in the Brevlåders bildades när vi hade alldeles för lite att göra på en stugsemester strax utanför Borgholm på Öland 1986. Vi satte ihop en ganska osannolik repertoar, vilken i kombination med välment stämsång, en ganska planlös koreografi på överdriven yta, en gänglig grytbatterist och en synnerligen eterisk gitarrist gick hem ganska ordentligt bland aftonflanörerna. Vi tjänade i alla fall ihop till halva stughyran och de köksutensilier vi slet ut och nödgades ersätta.
 Därefter har vi till exempel spelat på: McDonald's - ICA i Herrljunga - Musikhögskolan i Göteborg - Nordic Jazz&Blues Festival i Borås - Hårdrocksgala på Bäckängsgymnasiet...


and now, då?

  Vi har nu blivit både äldre och bekvämare, och framträder därför nästan bara inomhus och med hjälp av högtalarsystem. Men det är fortfarande samma entusiasm, och de mest skiftande auditorier har beskådat spektaklet. Vi vill naturligtvis gärna att du också skall få uppleva allt detta live. Sänd gärna e-post så att vi kan boka.

The Skägget In The Brevlåders  -  Cinemascope!

 Och nu har alltså det hett åstundade ögonblicket kommit: världens enda skryt- och äventyrsorkester kan lyssnas på via nätet! Ljudkvaliteten är inte enorm, men i alla fall! Men först behöver du en MP3-spelare, t ex WINAMP (finns även i Mac-version), som anses som en av de allra bästa, och dessutom är liten och smidig.
Sen klickar du på någon av bilderna nedan...
Ladda hem 'Guldfält'GULDFÄLT, 333 K
Ladda hem '4 Skjortor'4 SKJORTOR, 280K
  upp
tillbaka
sidorna badboll